Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Απολογισμός περιοδειών στα παραρτήματα της ΕΑΑΣ του υποψήφιου Προέδρου Βασ. ΡοζήΑγαπητοί συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, της ΕΛ.ΑΣ και οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων μελών της Ε.Α.Α.Σ.Στο δρόμο προς τις εκλογές της ΕΑΑΣ της 19ης Φεβ 2017,  ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις μου στα Παράρτημα της Ε.Α.Α.Σ. (σε 30 συνολικά), όπου παρουσίασα τις Βασικές Θέσεις και Αρχές μου ως Υποψηφίου Προέδρου του Δ.Σ. /Ε.Α.Α.Σ.  Μετέφερα το όραμα και τα "πιστεύω" μου  για μια ΕΝΩΣΗ δυνατή και μεγάλη, σύγχρονη και αποφασιστική, ανεξάρτητη και δυναμική αλλά κυρίως ανταποδοτική στα μέλη της. χωρίς παθογένειες και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Την Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και που επιθυμούμε, αντάξια των προσδοκιών μας, την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εξόρμησης για την Ε.Α.Α.Σ. που Αξίζουμε και Μπορούμε, επισκέφτηκα τα Παραρτήματα  Ευβοίας (ΧΑΛΚΙΔΑ), Φθιώτιδος (ΛΑΜΙΑ), Καρδίτσης (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) -  και Τρικάλων (ΤΡΙΚΑΛΑ) με τα χιόνια να μην πτοούν την πορεία μου  (Άσπρος ο δρόμος...!).  Στη συνέχεια στα Παραρτήματα Λαρίσης (ΛΑΡΙΣΑ), Μαγνησίας (ΒΟΛΟΣ), Πιερίας (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), Ημαθίας (ΒΕΡΟΙΑ), Θεσσαλονίκης (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), Πέλλας (ΕΔΕΣΣΑ) όπου παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα, κοπή πίτας, βράβευση αριστούχων μαθητών και βράβευση οπλίτη μαχητή (1974 στη Κύπρο) και μετά πάλι στη Θεσσαλονίκη όπου παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα της Τάξης μου (ΣΣΕ 1980), στην κοπή Βασιλόπιτας -βράβευση αριστούχων μαθητών Παραρτήματος Θεσ/νίκης στη ΛΑΦΘ και στην κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος  ΣΑΑΤΧ στη ΛΑΦΘ.  


Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με επισκέψεις στα Παραρτήματα Σερρών (ΣΕΡΡΕΣ), Δράμας (ΔΡΑΜΑ), Καβάλας (ΚΑΒΑΛΑ), Ξάνθης (ΞΑΝΘΗ), Έβρου (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) και Ροδόπης (ΚΟΜΟΤΗΝΗ).  Κατόπιν στα Παραρτήματα Κιλκίς (ΚΙΛΚΙΣ), Κοζάνης (ΚΟΖΑΝΗ), Ιωαννίνων (ΓΙΑΝΕΝΝΑ), Άρτης (ΑΡΤΑ), Πρεβέζης (ΠΡΕΒΕΖΑ), Αιτωλ/ανίας (ΑΓΡΙΝΙΟ), Αχαΐας (ΠΑΤΡΑ), Ηλείας (ΠΥΡΓΟΣ), Μεσσηνίας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ), Αρκαδίας (ΤΡΙΠΟΛΗ), Αργολίδος (ΝΑΥΠΛΙΟ), Κορινθίας (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) και Πειραιώς (ΣΑΛΑΜΙΝΑ).  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Τ.Σ. των παραρτημάτων για την υποδοχή και τη φιλοξενία αλλά κυρίως στα μέλη αυτών για την ανταπόκριση τους και το χρόνο που διέθεσαν για να με ακούσουν.  Ζητώ συγνώμη από τα Τ.Σ. των Παραρτημάτων και των μελών τους που δεν επισκέφθηκα, λόγω εποχικότητας ,του περιορισμένου χρόνου και λοιπών αντικειμενικών δυσκολιών.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Αντγος ε.α. ΡΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

      Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.                                          

                   &

     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.