Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Κρίσεις στις ΕΔ. Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασίαΚανονικά την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις τακτικές και έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι οποίες διαψεύδουν φήμες και σενάρια των τελευταίων δύο ημερών για έναρξη της διαδικασίας στις 28 Φεβρουαρίου ή και μερικές ημέρες νωρίτερα.


Όλα ξεκίνησαν όπως μαθαίνουμε πριν δύο ημέρες όταν αξιωματικοί ενημερώθηκαν για σύγκληση συμβουλίου από επιτελείο στις 28 του μηνός κάτι που όπως είναι φυσικό το συνέδεσαν με τις επερχόμενες κρίσεις του Μαρτίου. Τα σενάρια που όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις που κυκλοφόρησαν αμέσως, έκαναν λόγο για έναρξη της διαδικασίας ακόμη και πριν από την Καθαρά Δευτέρα που είναι στις 27 Φεβρουαρίου, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά.


''Όλα θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους'' ανέφεραν πηγές επιτελείου στο kranosgr. ''Η διαδικασία θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 του μηνός όπως ορίζει ο νόμος''. 

Σίγουρα η αγωνία είναι μεγάλη όπως και ο εκνευρισμός που υπάρχει στα στελέχη που κρίνονται, από το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί από την αλλαγή των αρχηγών. Πολλοί θα επιθυμούσαν τη σύντομη διαδικασία του ''ξαφνικού θανάτου'' όπως την αποκαλούν ορισμένοι, που όλα τελειώνουν είτε θετικά είτε αρνητικά σε μια εβδομάδα το αργότερο. 
Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Σενάρια και φήμες τέλος. Κρίσεις μετά τα κούλουμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.