Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κρίσεις στις ΕΔ. Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία



Κανονικά την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις τακτικές και έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι οποίες διαψεύδουν φήμες και σενάρια των τελευταίων δύο ημερών για έναρξη της διαδικασίας στις 28 Φεβρουαρίου ή και μερικές ημέρες νωρίτερα.






Όλα ξεκίνησαν όπως μαθαίνουμε πριν δύο ημέρες όταν αξιωματικοί ενημερώθηκαν για σύγκληση συμβουλίου από επιτελείο στις 28 του μηνός κάτι που όπως είναι φυσικό το συνέδεσαν με τις επερχόμενες κρίσεις του Μαρτίου. Τα σενάρια που όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις που κυκλοφόρησαν αμέσως, έκαναν λόγο για έναρξη της διαδικασίας ακόμη και πριν από την Καθαρά Δευτέρα που είναι στις 27 Φεβρουαρίου, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά.






''Όλα θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους'' ανέφεραν πηγές επιτελείου στο kranosgr. ''Η διαδικασία θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 του μηνός όπως ορίζει ο νόμος''. 

Σίγουρα η αγωνία είναι μεγάλη όπως και ο εκνευρισμός που υπάρχει στα στελέχη που κρίνονται, από το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί από την αλλαγή των αρχηγών. Πολλοί θα επιθυμούσαν τη σύντομη διαδικασία του ''ξαφνικού θανάτου'' όπως την αποκαλούν ορισμένοι, που όλα τελειώνουν είτε θετικά είτε αρνητικά σε μια εβδομάδα το αργότερο. 
Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Σενάρια και φήμες τέλος. Κρίσεις μετά τα κούλουμα!


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κρίσεις στις ΕΔ. Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία
Κρίσεις στις ΕΔ. Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAmtfBwxGz-jzMaIt-pSbtGsTzP-4iO24MVjll00-PQAI7WLSA7mJg4_p0JIn_PKI772xa9YUZ6dpGQsY3vTI0GogcVFAsWt8U3W9CZfsQKSqcJCnSXJDTd3paHTtFpmYjysmUleOKiWI/s640/kranosgr.blogspot.gr_082.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAmtfBwxGz-jzMaIt-pSbtGsTzP-4iO24MVjll00-PQAI7WLSA7mJg4_p0JIn_PKI772xa9YUZ6dpGQsY3vTI0GogcVFAsWt8U3W9CZfsQKSqcJCnSXJDTd3paHTtFpmYjysmUleOKiWI/s72-c/kranosgr.blogspot.gr_082.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_148.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_148.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy