Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Παραίτηση βόμβα στα ΕΑΣ από τον Ναύαρχο Χρηστίδη! Γιατί έφυγε


Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικων Αμυντικών Συστημάτων εδώ και περίπου δύο χρόνια υπέβαλε πριν από λίγο την παραίτησή του!
Οι λόγοι που επικαλείται στο κείμενο της παραίτησης που έστειλε στον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί. Πληροφορίες του militaire.gr αναφέρουν ότι δεν πρόκειται σίγουρα για παραίτηση που αποδίδεται σε…προσωπικούς λόγους!
Ο Ναύαρχος δεν είχε τη στήριξη που ανέμενε στο πολύ δύσκολο έργο διάσωσης των ΕΑΣ. Είχε αφεθεί ακάλυπτος απέναντι σ΄ όλα τα μέτωπα που είχε, με πρώτο αυτό κάποιων συνδικαλιστών που έλεγαν σταθερά όχι σ΄ όλα. Όταν τόλμησε να απομακρύνει έξι δικηγόρους ξέσπασε …διακομματική θύελλα διαμαρτυριών!


Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ο Ναύαρχος πληροφορήθηκε για τις σκέψεις που υπήρχαν στη κυβέρνηση,για μετακίνησή του από τα ΕΑΣ στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών …από το militaire.gr!

Πολλοί ίσως να θεωρούν τη μετακίνηση αυτή “αναβάθμιση” αλλά μόνο έτσι δεν την είδε ο Ναύαρχος,ο οποίος ήθελε παρά τα προβλήματα να παραμείνει στα ΕΑΣ και να ολοκληρώσει ότι είχε αρχίσει. Περισσότερο φαίνεται να τον ενόχλησε ότι ουδείς τον είχε ενημερώσει.
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύει ότι δεν “μασάει” από καρέκλες. Ως ενεργεία Α/ΓΕΝ είχε επιλέξει ο Κ.Χρηστίδης να δώσει συνέντευξη για τιε επιπτώσεις των περικοπών στο στράτευμα και στο ΠΝ! Αυτή ήταν και η αιτία της αποστρατείας του! Ο Ναύαρχος είναι αυτό που λένε…”κράνος”. Και καλά κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.