Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Τι απαντά το ΥΠΕΘΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι Καμμένου - Παππά στις ΗΠΑ
Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έλαβε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει αναφορικά με το ταξίδι των κ.κ. Καμμένου και Παππά στις ΗΠΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει ότι το αεροσκάφος έκανε τη διαδρομή Ελευσίνα-Ουάσιγκτον-Ελευσίνα συνολικής διάρκειας 20.6 ωρών με το κόστος του ταξιδιού να ανέρχεται στα 29.491,42€, το οποίο αφορούσε σε καύσιμα, σίτιση, κόστος σχεδίασης ταξιδιού και στα έξοδα της αποζημίωσης, μετακίνηση-διαμονής του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι όπως ορίζεται στην Απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αριθμ. Φ.800/278818/Σ.4345 «Κοστολόγηση Παρεχομένων Υπηρεσιών και Οικονομική Τακτοποίηση των Δοσοληψιών των Κλάδων των ΕΔ» το κόστος ώρας πτήσεως του αεροσκάφους GV (GULFSTREAM V) είναι 5.537,09 €/ώρα. Συνεπώς, το κόστος της διαδρομής Ελευσίνα-Ουάσιγκτον-Ελευσίνα, διάρκειας 20.6 ωρών ανέρχεται στα 114.000€, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση.


Είναι προφανές ότι τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσφεύγουν στη χρησιμοποίηση των ευτελέστερων μέσων προκειμένου να αποσιωπήσουν την αλήθεια και να διασφαλίσουν τα ολιγαρχικά τους δικαιώματα.

Επισυνάπτονται τα κείμενα της ερώτησης και της απάντησης και η σχετική Απόφαση του ΥΠΕΘΑ.


Απάντηση:http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9930078.pdf


ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. Φ.800/278818/Σ.4345:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.