Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚΣτις 28 Ιανουαρίου 2017, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), στο ¨Νέο Στέκι Βλαχέρνας¨ (Βλαχέρνα Άρτας), πραγματοποίησε χοροεσπερίδα και την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συνδέσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
·         Ο Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος.
·         Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης.
·         Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Βαρέλης.
·         Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αρταίων κ. Γεώργιος Πανέτας και ο κ. Κωνσταντίνος Χαρακλιάς.
·         Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Άρτας Σχης (ΠΖ) ε.α. κ. Αλέξανδρος Παναγής.
·         Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Συνδέσμου.Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
6937348052
Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
6976021133
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.