Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου στον Ιερό Ναό του Στρατηγείου της 98 ΑΔΤΕ, στην Παγανή ΜυτιλήνηςΑπό την 98 ΑΔΤΕ ανακοινώνεται, ότι με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου της πόλεως Μυτιλήνης, νεομάρτυρα Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου, η 98 ΑΔΤΕ Μεραρχία «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ», τιμώντας τη μνήμη του, θα πραγματοποιήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «Σχη (ΠΖ) Κυριακούλη Μαυρομιχάλη» (Παγανή), τις παρακάτω θρησκευτικές εκδηλώσεις:

           α.   Την Πέμπτη 16 18:00 Φεβρουαρίου 2017 θα τελεσθεί ακολουθία  εσπερινού.


            β.  Την Παρασκευή 17 (07:30–10:30) Φεβρουαρίου 2017 θα τελεσθεί ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία προς τιμήν του Αγίου.


             γ.  Την Τετάρτη 22 18:00 Φεβρουαρίου 2017 θα τελεσθεί ο πανηγυρικός εσπερινός.

            δ. Την Πέμπτη 23 07:30–10:30 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα της επετείου των εγκαινίων του ναού, θα τελεσθεί η καθιερωμένη πανηγυρική θεία λειτουργία, προεξαρχόντως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου κκ. Ιακώβου, ο οποίος και θα μεταφέρει την Τίμια Κάρα του Αγίου στον Ι.Ν. του Στρατοπέδου.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Τίμιας Κάρας στον προαύλιο χώρο του Στρατηγείου.

         Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.