Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτέλεση βολών από την 98 ΑΔΤΕ στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολής «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»-Ποιες μέρες απαγορεύεται η προσέγγιση στην περιοχήΘα εκτελεστούν πυρά όπλων ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς στο Πεδίο Ασκήσεων - Βολής


Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί ότι θα εκτελεστούν πυρά όπλων ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς στο Πεδίο Ασκήσεων - Βολής «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ», στις 06,07,08,09,13,14,15,16 και από 20 έως 23 Φεβ 17, και σε ώρες από 08:00 έως 22:00 καθημερινά.

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τις παρακάτω περιοχές και υψώματα: Περιοχή ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΎΨ. ΧΟΝΔΡΟΣ – ΥΨ. ΑΛΟΓΕΛΙ – ΡΕΜΑ ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΥΨ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΛΙ – ΥΨ. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΛΙ – ΥΨ. 250.

Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση ανθρώπων, ζώων και οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα, ότι στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των βολών ανευρίσκονται από τους κατοίκους της περιοχής μη εκραγέντα βλήματα, να αποφεύγεται η προσέγγισή τους και να ενημερώνονται άμεσα οι πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.