Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα της 79 ΑΔΤΕ «Η Σάμος στη Διαδρομή της Ιστορίας»


Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δράσεων του Στρατού Ξηράς, τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017, η 79 ΑΔΤΕ πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου, ημερίδα με θέμα «Η Σάμος στη Διαδρομή της Ιστορίας», με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου Ικαρίας και Φούρνων – Κορσεών, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Σάμου και της Υπηρεσίας Ιστορικών Αρχείων Σάμου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από έκθεση φωτογραφιών, πινάκων ζωγραφικής και παρουσίαση συγγραμμάτων, οι δημιουργοί των οποίων προέρχονται από όλες τις κατηγορίες προσωπικού (μόνιμο, έφεδρο και πολιτικό) της 79 ΑΔΤΕ, με θεματολογία από την εκκλησιαστική και πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική ομορφιά και τον πλούτο της περιοχής.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές και φορείς της Σάμου, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Σχηματισμού με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.