Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίου Αντωνίου του 404 ΓΣΝ Λάρισας

Κατανυκτική αγρυπνία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου εντός του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στις 9.


Είναι η πρώτη φορά που θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στο συγκεκριμένο Ναό ενώ θεία λειτουργία είχε να πραγματοποιηθεί αρκετά χρόνια. Ο ναός τον οποίο αγνοούν οι περισσότεροι κάτοικοι της Λάρισας όπως και οι στρατιωτικοί της περιοχής, αφού ήταν ανενεργός, βρίσκεται εντός του Στρατιωτικού Νοσοκομείου και συγκεκριμένα στον τελευταίο όροφο του κτιρίου.


Όπως ανακοίνωσε και από άμβωνος ο Στρατιωτικός Ιερέας της πόλης π. Θεολόγος Σαμαράς, η ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους και θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9 μ.μ. και θα διαρκέσει για περίπου 3 ώρες.

Η κατανυκτική αγρυπνία είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους της Λάρισας οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται από τις 8.30 στο Ναό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.