Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Καταβολή 4 Η.Ε.Ε. στους υπηρετούντες του ΣΞ σε παραμεθόριες περιοχές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣ


Γνωρίζεται, σε συνέχεια επαφών, ότι με το υπ΄ αριθμ. Φ.814/70/97/4269/Σ.842/14-2-2017 έγγραφο της ΓΕΣ/ΔΟΙ, η οποία διαφαίνεται ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία και υπό τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, για ενίσχυση του προσωπικού, θα καταβληθεί ημερήσια αποζημίωση τεσσάρων 4) ημερών εκτός έδρας σε όλο το δικαιούμενο στρατιωτικό στρατιωτικό που υπηρετεί στο νομό Έβρου, στα παραμεθόρια νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Μονάδες Προκάλυψης.  


Η Ομοσπονδία μας πιέζει και αναμένει την ίδια κίνηση και από τα άλλα δύο Γενικά Επιτελεία, κατά τις αρχές της ισότητας και δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.