Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

300 Ιερόδουλες για 6.000 Αμερικανούς ναύτες του USS George H.W. Bush στα Χανιά



Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα"   200 με 300 ιερόδουλες έφτασαν στην Σούδα για να "καλυφθούν οι ανάγκες των αμερικανών ναυτών" που έφτασαν στα Χανιά με το αεροπλανοφόρο «“USS George H.W. Bush»

Γράφει ο Μάνια Τόντη






Μόλις 6.000 άτομα θα αποβιβαστούν από Αεροπλανοφόρο πλοίο GEORGE H.W. Bush.

Όπως αναφέρετε σε τοπικά μέσα δύο ναύτες του αμερικάνικου ναυτικού λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ πλακώθηκαν με τρεις Έλληνες.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως αναφέρει το flashnews.gr οι της αμερικάνικης βάσης βρίσκονται σε επικοινωνία με καταστηματάρχες των Χανίων και τους έχουν δώσει εντολή με το που παρατηρούν ένταση λόγω της μέθης των αμερικάνων ναυτών, αντί να καλούν την ελληνική αστυνομία να καλούν σε συγκεκριμένα τηλέφωνα την αστυνομία της βάσης για να τους μαζεύουν δίχως να προκαλείται επιπλέον θόρυβος. Μάλιστα, τους ενημέρωσαν ότι θα αποζημιώνουν για την όποια πρόκληση ζημιών.
Αφήστε τις ιερόδουλες ήσυχες και ασχοληθείτε με την Σούδα
Το θέμα είναι πως το νούμερο των ναυτών που κατέβηκε στην Σούδα αλλά και των γυναικών που κινητοποιήθηκε για να τους  ικανοποιήσει είναι εντυπωσιακό.
Είναι όμως η ουσία; Θα λέγαμε όχι, και γι' αυτό μας κάνει εντύπωση πως είναι και πρώτη είδηση σε διάφορα ΜΜΕ. Βέβαα η παρουσίαση της "ροζ πλευράς" είναι πιο γαργαλιστικό, υποβαθμίζοντας παράλληλα την σημασία του.
Η ουσία θα έλεγα η οποία δεν θα παίξει πουθενά, σε κανένα μεγάλο site και MME είναι ότι υπάρχει βάση της Σούδας, και πως οι Αμερικανοί αιματοκυλούν λαούς με ορμητήριο την Ελλάδα η οποία της έχει παραχωρήσει απλόχερα την δυνατότητα για αυτό το σκοπό.
Κινητοποίηση
Θυμίζουμε πως τη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς στην πλατεία της Δημοτικής Αγορας   ενάντια στον ερχομό του αεροπλανοφορου Βush στα Χανιά. Μάλιστα, η Πρωτοβουλία αντίστασης.
"Η πολιτική της επίθεσης του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών (Ε.Ε. – ΔΝΤ) που εφαρμόζει συστηματικά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οδηγεί τις εργαζόμενες λαϊκές μάζες ολοένα σε πιο βαθειά φτώχεια, ανέχεια και εξαθλίωση.  Όσο και αν οι λαϊκές αντιστάσεις καθυστερούν ή έχουν ελλείμματα όταν ξεσπούν, δε θ’ αργήσουν ωστόσο να ξεσπάσουν ξανά και ξανά. Αυτό φαίνεται να το ξεχνούν οι ντόπιοι λακέδες του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης που θρασύτατα υποδέχονται κάθε τόσο στην πόλη μας τα τερατόπλοια του στόλου των φονιάδων των λαών. Ξεδιάντροπα πριν λίγες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Βουλγαράκης στη συνάντηση με τον Διοικητή της βάσης της Σούδας μίλησε για τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία" αναφέρει η ανακοίνωση
ιερο







Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: 300 Ιερόδουλες για 6.000 Αμερικανούς ναύτες του USS George H.W. Bush στα Χανιά
300 Ιερόδουλες για 6.000 Αμερικανούς ναύτες του USS George H.W. Bush στα Χανιά
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7F9KK_Gi7VlLYn7d4AcLbQ9qnhEJ4pqkkwalEf96Ry0u2naZkqnvqksIPotsV6C4-w1K7-xa3r0gs_30Q5Pb5fCL9d_zOAm_p6R1_RPqNDH4BEWf_qY1qocujgTtETFKZx0eUxYPpJ7U/s640/nautes2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7F9KK_Gi7VlLYn7d4AcLbQ9qnhEJ4pqkkwalEf96Ry0u2naZkqnvqksIPotsV6C4-w1K7-xa3r0gs_30Q5Pb5fCL9d_zOAm_p6R1_RPqNDH4BEWf_qY1qocujgTtETFKZx0eUxYPpJ7U/s72-c/nautes2.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/300-6000-uss-george-hw-bush.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/300-6000-uss-george-hw-bush.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy