Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Τελετή Αποφοίτησης των Σπουδαστών της 27ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΣΔΙΕΠ


Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ», πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 27ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Τα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Α΄ Υπαρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νομικό Αντώνιο.

Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, η Ανώτερη Σχολή κλαδικής επιμόρφωσης του Στρατού Ξηράς, στους 90 αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς παρείχε εκπαίδευση στη στρατιωτική επιστήμη και τέχνη. Τους έδωσε τα εφόδια ώστε να καταστούν επιτελείς ικανοί στη σχεδίαση, διεύθυνση και διεξαγωγή επιχειρήσεων σε τακτικό επίπεδο. Τους  προετοίμασε για Διοικητές, ικανούς να επιχειρήσουν σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και εξελισσόμενο περιβάλλον, σύμφωνα με το ισχύον δόγμα του Στρατού Ξηράς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.