Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

1o Σεμινάριο Πυροβόλων όπλων και εισαγωγής στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής από τον ΣΕΑΝ Λάρισας
Τo 1o Σεμινάριο Πυροβόλων όπλων και εισαγωγής στο άθλημα της Πρακτικής  Σκοποβολής διεξήχθει στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.

Την ευθύνη της οργάνωσης  είχαν από κοινού  ο ΣΕΑΝ Λάρισας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Φαρσάλων.


Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Φαρσάλων κ. Βασίλης Λεβέντης με την πολύχρονη εμπειρία του στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής ( έχει λάβει μέρος σε περίπου 500 αγώνες) παρουσίασε στους Έφεδρους Αξιωματικούς τα αγωνίσματα και τους κανόνες τους, καθώς και τα όπλα,  πιστόλια, λειόκανα και  ραβδωτά τυφέκια και την ασφαλή χρήση αυτών. Εν συνεχεία , οι εκπαιδευτές του Συλλόγου χώρισαν το γκρουπ σε ομάδες των πέντε ατόμων για την πρακτική άσκηση.


 Ο ενθουσιαμός μεγάλος, η αδρεναλίνη στα ύψη , οι εκπαιδευτές όμως σοβαροί και συγκεντρωμένοι, σωστοί «κέρβεροι»,  φρόντισαν να τηρηθούν οι  κανόνες ασφαλείας ώστε όλοι με το πέρας του μαθήματος να γυρίσουμε στα σπίτια μας ασφαλείς.

Στο τέλος του σχολείου, οι έφεδροι Αξιωματικοί αφού πήραμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής , δώσαμε ραντεβού για το επόμενο  που ελπίζουμε να είναι σύντομα !!


Το σεμινάριο  παρακολούθησαν κατόπιν προσκλήσεως, σκοπευτές μέλη της ΛΕΦΕΔ Λάρισας και της ΛΕΦΕΔ Μαγνησίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.