Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας η συνέντευξη του Καμμένου στον ΑΝΤ1


Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έχει περίοπτη θέση στα τουρκικά ΜΜΕ.
Τα σάιτ των κορυφαίων εφημερίδων, όπως της Milliyet, της Hurriyet και της cumhuriyet.com.tr φιλοξενούν τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Η συνέντευξη του κ. Καμμένου στον Νίκο Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε και στην ιστοσελίδα του NTV, ενώ μεταδόθηκαν πλάνα της και στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Δείτε αποσπάσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.