Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Βαθμολογική Εξέλιξη Αξκων ΑΣΣΥ Τάξεως 1992ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) *Λάρισα, 12 Φεβρουαρίου 2017Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ :   Βαθμολογική  Εξέλιξη Αξκων   ΑΣΣΥ Τάξεως 1992

ΣΧΕΤ. :   Η από 02 Φεβ 2017 ανοικτή επιστολή του Προέδρου της ΕΣΠΕΘ του Υπλγού (ΕΜ) Στέφανου Κουκουράβα


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με το ζήτημα της βαθμολογικής εξέλιξης Αξιωματικών ΑΣΣΥ Τάξεως 1992.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό που αφορά ανοικτή επιστολή του Προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ Υπλγού (ΕΜ) κ. Στέφανου Κουκουράβα, ο βουλευτής ενέσκηψε στην αβλεψία – παράλειψη του νομοθέτη και υπέβαλε αναφορά για τη δυσμενή διακριτή μεταχείριση Αξιωματικών της ΑΣΣΥ που ενετάχθησαν στις τάξεις των ΕΔ το έτος 1990 σε σχέση με τη βαθμολογική εξέλιξη παλαιοτέρων και νεότερων Αξιωματικών της ίδιας προέλευσης.Μέσω της αναφοράς ο κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος επισημαίνει αυτήν την αδικία στην Πολιτεία, καθιστώντας την κοινωνό των ζητημάτων που συνεχώς ανακύπτουν στο πεδίο των Ενόπλων Δυνάμεων.Το έμψυχο δυναμικό των ΕΔ πρέπει να απολαμβάνει μεταχείρισης ανάλογης της πολυετούς και πολύτιμης προσφοράς του στο Έθνος.Ευχαριστούμε τον βουλευτή Μαγνησίας του Λαικού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του σχετικού θέματος και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Δείτε παρακάτω την αναφορά που κατέθεσε ο κ. Ηλιόπουλος Παναγιώτης προς το ΥΠ.ΕΘ.Α.  
 ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.pdf

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
       Ο Γεν. Γραμματέας       Νικόλαος Γκαμπλιάς
       6937024917,  *7024917

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.