Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Καστραντά Στυλιανού για τις Εκλογές της 19ης Φεβ 2017Αγαπητοί Συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς ,της Ελληνικής Αστυνομίας και αγαπητά Μέλη Εκλιπόντων Συναδέλφων,

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ καλούμαστε  να ψηφίσουμε για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, νέου Αντιπροέδρου και των νέων μελών του ΔΣ.


Θα πρέπει πάνω απ’ όλα αναλογιζόμενοι τον θεσμικό ρόλο και έργο της ΕΑΑΣ καθώς και τα εξαιρετικά δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο ως Έθνος όσο και ως κλάδος να προσέλθουμε μαζικά και να ψηφίσουμε εκείνους που κατά την εκτίμησή μας θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που αμέσως μετά τις εκλογές θα αναλάβουν καθώς και να σταθούν απέναντι σε κάθε έναν που θα επιχειρήσει με πράξεις ή παραλείψεις να αγνοήσει ή να υποβαθμίσει πρώτα απ’όλα τα Εθνικά μας θέματα και ύστερα τα νόμιμα δικαιώματά μας.
Ας  προσπαθήσουμε όλοι μας να ενημερωθούμε για τις θέσεις και προτάσεις ενός εκάστου των υποψηφίων και ας επιλέξουμε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν, θέλουν και μπορούν να προωθήσουν και να επιλύσουν τα πολύπλοκα θέματα και προβλήματα του κλάδου μας.
Ας κάνουμε  τις επιλογές  των προσώπων με  βασικό κριτήριο τις ικανότητες ενός εκάστου και όχι με οποιαδήποτε άλλα κριτήρια.
Είναι γνωστό ότι πολλοί αισθανόμαστε απογοητευμένοι  από πράξεις ή παραλείψεις του απερχόμενου ΔΣ της ΕΑΑΣ. Αυτό όμως ας μην λειτουργήσει ως κίνητρο για ΑΠΟΧΗ γιατί τότε θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους  εσκεμμένα  μας αγνοούν και δεν μας υπολογίζουν, να μας ξεχάσουν τελείως και να αδιαφορήσουν πλήρως για την ικανοποίηση των όποιων αιτημάτων μας.


Με την βεβαιότητα ότι με την συμμετοχή μας θα  δώσουμε την απάντησή μας προς όλους όσους μας θεωρούν δεδομένους,
Σας καλώ να δώσουμε την Κυριακή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις κάλπες το ηχηρό παρόν μας.
«Καλή Επιτυχία» σε όλους τους υποψηφίους
Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς
Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός
       Υποψήφιος Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.