Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ με τα 16.4 εκ.ευρώ


Όπως μας ενημερώνει το ιστολόγιο StratiotikosGR, σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πηγές του  , Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς  είναι ο μοναδικός υπερτυχερός  της κλήρωσης των 16.428.349,89 ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ.

Ο  Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς, υπηρετεί στην Κύπρο, όπου και παίχτηκε το τυχερό δελτίο.
Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης (16/02), σπάζοντας έτσι ένα μεγάλο σερί από τζακ ποτ. Με μόλις 3 ευρώ έγινε πολυεκατομμυριούχος!
Μετά από 16 συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό που υποσχόταν το Τζόκερ χθες στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας, ήταν αμύθητο, ξεπερνώντας τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωση ήταν οι: 9, 11, 33, 43, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 13.


ΠΗΓΗ: http://www.stratiotikosgr.com/2017/02/Ypaksiwmatikos-tou-Stratou-KShras-sth-Kypro-o-ypertyxeros-tou-TZOKER.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.