Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης XVI M/Κ ΜΠ στον χιονισμένο ΈβροΠαντός καιρού η μάχιμη 16η Μεραρχία στο Διδυμότειχο, παντός καιρού και το γραφείο τύπου του ΓΕΣ, με τον Συνταγματάρχη Νίκο Φανιό να προωθεί στον τομέα της ενημέρωσης τις δραστηριότητες του Γενικού Επιτελείου.
Ως άριστος επαγγελματίας και παρά τις αλλαγές που υπήρξαν σήμερα εκτάκτως στην ιεραρχία του Στρατού Ξηράς, με την αποστρατεία του Αρχηγού καθώς και των υπολοίπων Αντιστρατήγων, ο Συνταγματάρχης Φανιός συνεχίζει να κάνει με επαγγελματισμό το καθήκον του στον τομέα της ενημέρωσης. Και το κάνει πολύ καλά!
Δείτε το βίντεο που μας απέστειλε από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της XVI M/Κ ΜΠ στον χιονισμένο Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.