Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

«Μολών Λαβέ» από τον Στρατηγό Φράγκο στους Τούρκους! Video


Δηλώσεις του Στρατηγού ε.α, πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, κ. Φράγκου Φραγκούλη φιλοξένησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.  Στο δελτίο, στο οποίο γίνεται λόγος για αναφορές των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, σχετικές με την κρίση στο Αιγαίο τον Μάρτιο του 1987,  στις οποίες
τονίζεται ότι η Ελλάδα μας θα υπερίσχυε όποιας τουρκικής επιθετικής πρόκλησης σε Αιγαίο και Έβρο, ο Στρατηγός Φράγκος, ως άξιος συνεχιστής των 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, αναφέρει τα εξής:»Εάν νομίζουν οι γείτονες μας ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε σε βάρος  των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων  ή της εδαφικής ακεραιότητας ή ακόμη να αμφισβητήσουν το καθεστώς μας στο Αιγαίο, μια είναι η λέξη από όλους τους Έλληνες και ειδικά από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την Άμυνα μας. Μολών Λαβέ και θα πάρουν απάντηση». Μαζί σου Στρατηγέ το σύνολο του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.