Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Tο ISIS απλώνεται με ταχύτητα στα Βαλκάνια και ετοιμάζεται για σύγκρουση με την Σερβία – Βάση των ισλαμιστών το Κοσσυφοπέδιο – Αναμένεται «έκρηξη» τους επόμενους μήνες




Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που αναφέρουμε εδώ και καιρό, για την πλήρη και ολοκληρωτική δραστηριοποίηση του ISIS σε ολόκληρες γηγενείς κοινότητες των χωριών του Κοσσυφοπεδίου όπου ανεμίζουν πλέον ελεύθερα οι  σημαίες του χαλιφάτου.
mujahid02
Η προειδοποίηση προέρχεται και από αλβανικές πηγές πληροφοριών , καθώς και από τις μυστικές υπηρεσίες των  περισσοτέρων  δυτικών χωρών, που σημαίνουν «κόκκινο συναγερμό», διότι σε ορισμένα χωριά, και ιδίως εκείνα στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου με Μαυροβούνιο  και Αλβανία ,  κυματίζει η μαύρη σημαία.
Οι Ιταλοί πράκτορες ομιλούν για την περιοχή αυτή ως  πυριτιδαποθήκη» της ΕΕ  μετά από ενδελεχή έρευνα πολλών μηνών.
Με  αυτήν την έννοια η Ιταλία  πλέον είναι μια εκτεθειμένη χώρα, λόγω της γεωγραφικής της εγγύτητας της , ενώ υπάρχει διαπιστωμένη διασύνδεση αυτών των ισλαμικών κοινοτήτων με το  οργανωμένο έγκλημα και την διεθνή  διακίνηση ναρκωτικών.
Η περίπτωση της Αλβανίας όμως είναι και η πιο επικίνδυνη . Από την έναρξη του πολέμου στην Συρία και την δημιουργία του ισλαμικού κράτους ένας σημαντικός αριθμός  ξένων μαχητών μετακινήθηκε από τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, και ειδικότερα από την Αλβανία.
p
Οι εκτιμήσεις μιλούν για τουλάχιστον χίλια άτομα. Τους τελευταίους 12 μήνες, ωστόσο, η ροή έχει μειωθεί σημαντικά. Οι  συνεχείς και ολοκληρωτικές ήττες στην Συρία οδήγησαν τον ISIS να επιστρατεύει πλέον δυνάμεις από τους τοπικούς πληθυσμούς  για να σωθούν οι μαχητές του.
 Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι όλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών «φωνάζουν» για εμβάθυνση της ριζοσπαστικοποίησης στα Βαλκάνια  ειδικά αυτούς τους μήνες.
Οι  αλβανικές αρχές και οι υπόλοιπες αρχές των χωρών στην περιοχή  όμως δεν δύναται να το  αντιμετωπίσουν σε καμία περίπτωση το όλο ζήτημα , τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού όσο και λόγω έλλειψης μέσων και μεθόδων.
Εννέα άνθρωποι έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατική δράση σε τεμένη στην Αλβανία   και 89  αναζητούνται.
Οι αλβανικές υπηρεσίες ασφαλείας  έχουν χαρακτηρίσει  ως «εξαιρετικά επικίνδυνους» περίπου δέκα ιμάμηδες, δύο εκ των οποίων, είναι στη φυλακή. Ο πιο επικίνδυνος από αυτούς είχε  το όνομα Almir Datsi και  είναι νεκρός από τον περασμένο Απρίλιο , όταν σκοτώθηκε σε συμπλοκή στην πόλη  Leshnica, στην νοτιοανατολική Αλβανία.

Εκεί ο ιμάμης του ISIS  είχε μετατρέψει το τζαμί σε κέντρο εκπαίδευσης έχοντας «μυήσει»  εκατοντάδες άνδρες στα μυστικά του ισλαμικού πολέμου των πόλεων . Τα «παιδιά» από τα χωριά της  Leshnica, Zagorcan και Rremeni είναι εκείνα που κάνουν τώρα την Ευρώπη να τρέμει.
Για τον λόγο αυτόν η ιταλική υπηρεσία πληροφοριών και η υπηρεσία αντι-τρομοκρατίας  υπέγραψαν  το καλοκαίρι ένα πρωτόκολλο συνεργασίας με τους Σέρβους δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο πληροφοριών.


Σε άρθρο μας με τίτλο (Στην Βοσνία «μαζεύονται» οι τζιχαντιστές τρομοκράτες πριν επιτεθούν μαζικά σε Βαλκάνια και Ευρώπη) έχουμε επισημάνει ότι πληροφορίες πολλών δυτικών υπηρεσιών ασφαλείας εμφανίζουν την Βοσνία ως τον « χώρο» συγκέντρωσης  τζιχαντιστών με σκοπό τις τρομοκρατικές  επιχειρήσεις στην Ευρώπη.
terroristy-severnyj-kavkaz-615x400
Υπάρχουν συνεχώς και νέες πληροφορίες ότι ο ισλαμικός στρατός έχει παρεισφρήσει σε αυτήν την χώρα, μετατρέποντας την σε στρατιωτική βάση για τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη.
Από εκεί οι ισλαμιστές θα πραγματοποιούν αποστολές αυτοκτονίες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις μετατρέποντας την ζωή εκατομμυρίων Ευρωπαίων σε κόλαση.
Όλοι αναμένουν ότι κάποια στιγμή σε Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο θα ακουστούν οι πρώτες «πιστολιές» του ISIS που θα ταράξουν τα Βαλκάνια και την Ευρώπη ολόκληρη.





Δείτε περισσότερα βίντεο ΕΔΩ
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/t%ce%bf-isis-%ce%b1%cf%80%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%8d%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1.html#ixzz4WQrQn5z5
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Tο ISIS απλώνεται με ταχύτητα στα Βαλκάνια και ετοιμάζεται για σύγκρουση με την Σερβία – Βάση των ισλαμιστών το Κοσσυφοπέδιο – Αναμένεται «έκρηξη» τους επόμενους μήνες
Tο ISIS απλώνεται με ταχύτητα στα Βαλκάνια και ετοιμάζεται για σύγκρουση με την Σερβία – Βάση των ισλαμιστών το Κοσσυφοπέδιο – Αναμένεται «έκρηξη» τους επόμενους μήνες
https://2.bp.blogspot.com/-Rw7hLgRFYoU/WIPMS-KIAwI/AAAAAAADOuw/6x8LWQOG22olw8sG6hp_uSEitdzGmUpGwCLcB/s640/isis-balkan1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-Rw7hLgRFYoU/WIPMS-KIAwI/AAAAAAADOuw/6x8LWQOG22olw8sG6hp_uSEitdzGmUpGwCLcB/s72-c/isis-balkan1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/t-isis.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/t-isis.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy