Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ο Καμμένος στον Realfm 97,8 για το Κυπριακό: Από τη μεριά της Τουρκίας δεν υπάρχει η θέληση να βρεθεί λύση




«Το σημαντικό από τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς είναι ότι διαμορφώθηκε επιτέλους σε ένα θέμα μία εθνική θέση» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Η οποία προκύπτει από όλη αυτήν την πορεία του Κυπριακού και έχει να κάνει με τη βούληση όλων μας να υπάρξει μία λύση. Μια λύση, η οποία θα είναι βιώσιμη και λειτουργική και που θα εξασφαλίζει δύο προϋποθέσεις. Την προϋπόθεση της αποχώρησης όλων των στρατιωτικών τουρκικών δυνάμεων από το νησί και η δεύτερη προϋπόθεση είναι η άρση των εγγυήσεων. Η Κύπρος είναι ένα κράτος, μέλος της ΕΕ έχοντας το ευρωπαϊκό κεκτημένο και οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να διασφαλίζει αυτούς τους δύο όρους τους οποίους απεδέχθησαν και οι πολιτικοί αρχηγοί και αποτελεί θέση της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών όπως έχει εκφραστεί»
Ερωτηθείς για το εάν η Τουρκία αποδεχθεί να φύγουν τα κατοχικά στρατεύματα και να μην υπάρχουν εγγυήσεις ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας  απάντησε: «Δεν το βλέπω και αυτό προκύπτει ιδιαίτερα από τη συνομιλία που είχε εχθές ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο Ερντογάν. Ο Πρόεδρος Ερντογάν από ότι φαίνεται έχει τη σταθερή θέση ότι θα πρέπει οι δυνάμεις κατοχής να παραμείνουν εκεί για να εξασφαλίζουν όπως λέει την ασφάλεια των κατοίκων. Δεν πρόκειται να αποδεχθεί τους όρους αυτούς που αποτελούν προϋπόθεση για εμάς. Η προσπάθεια από την πλευρά της Ελλάδος αλλά και της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι μεγάλη αλλά από τη μεριά της Τουρκίας δεν υπάρχει η θέληση να βρεθεί τέτοιου είδους λύση».
Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο ο κ. Καμμένος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε μία σειρά παραβάσεων και παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου οι οποίες αντιμετωπίζονται όπως προβλέπεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις με άμεση αναχαίτιση όσων παραβιάζουν το εθνικό εναέριο χώρο».
Σχετικά με το πρόγραμμα που ετοιμάζεται η κυβέρνηση ώστε να κατοικηθούν βραχονησίδες και μικρά νησιά του Αιγαίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι «είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από το τότε υπουργείο Αιγαίου. Είναι εγκαταστάσεις που έχουν γίνει σε πολλές μικρές βραχονησίδες που δίνουν τη δυνατότητα ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε πανεπιστήμια, όπως το πανεπιστήμιο Αιγαίου, σε ΜΚΟ που ασχολούνται με το περιβάλλον να μπορούν να μένουν στις εγκαταστάσεις αυτές κάποια παιδιά που κάνουν έρευνες ή παρατηρήσεις σε σχέση με το περιβάλλον και τη ζωή στο Αιγαίο. Δεν είναι κάτι καινούργιο, εκμεταλλευόμαστε το έργο που ήδη έχει γίνει».
Στο ερώτημα για πρόωρες εκλογές ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα εκλογικών σεναρίων. Η αξιολόγηση θα τελειώσει. Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση έχουν κάνει όλα όσα πρέπει προκειμένου να τελειώσει η δεύτερη αξιολόγηση και να προχωρήσουμε σε μία καινούργια εποχή για την πατρίδα μας, μακριά από μνημόνια».
«Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ανάληψη της διοίκησης Τραμπ στις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στο ΔΝΤ προκειμένου να βρεθεί μία λύση στη διαφωνία που υπάρχει μεταξύ του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών θεσμών. Αυτό που σταματάει αυτή τη στιγμή τις επενδύσεις και τη γρήγορη ανάπτυξη είναι ότι η φορολογία που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας είναι δυσανάλογη από τη φoρολογία που επιβάλλεται στις άλλες χώρες που είναι ανταγωνίστριες» πρόσθεσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ
 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ο Καμμένος στον Realfm 97,8 για το Κυπριακό: Από τη μεριά της Τουρκίας δεν υπάρχει η θέληση να βρεθεί λύση
Ο Καμμένος στον Realfm 97,8 για το Κυπριακό: Από τη μεριά της Τουρκίας δεν υπάρχει η θέληση να βρεθεί λύση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrYz2U-7InwK4PaTDtyk-PPdmxHfh7rvnA-gR4RymAJpgO-TlzICjbRYHLEZGtz-cYSXKxEakczMES-LaNTI__x8m6XI4s5Pbcr7h9feQ09LbIPkk8PTgimfr2wRZlJX-rOMZgTKW5dO8/s640/590_5db56ff69674eb99159d6aeaec31c13b.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrYz2U-7InwK4PaTDtyk-PPdmxHfh7rvnA-gR4RymAJpgO-TlzICjbRYHLEZGtz-cYSXKxEakczMES-LaNTI__x8m6XI4s5Pbcr7h9feQ09LbIPkk8PTgimfr2wRZlJX-rOMZgTKW5dO8/s72-c/590_5db56ff69674eb99159d6aeaec31c13b.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/realfm-978.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/realfm-978.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy