Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

O Κόουτς της ΛΑΦ Λάρισας


Έχει αναβαθμίσει τη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας στο μέγιστο βαθμό. Ποιοτικό φαγητό σε ικανοποιητικές ποσότητες με άριστη εξυπητέρηση από το προσωπικό είναι ο στόχος του τον οποίο έχει πετύχει με το παραπάνω.
Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Διοικητή της ΛΑΦ Λάρισας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, τον ''κόουτς'' της λέσχης κατά το Στρατηγό Λεοντάρη, ο οποίος μαζί με το προσωπικό του διατηρεί τη Λέσχη στην εντέλεια. Είτε πρόκειται για την θερινή λέσχη στην πισίνα της 1ης Στρατιάς είτε για τη χειμερινή, η ΛΑΦ αποτελεί το κόσμημα του σχηματισμού και αυτό χάρη στο Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου.
Προχθές παραμονή πρωτοχρονιάς ο Διευθυντής με την ομάδα του έσπασαν όλα τα ρεκόρ συμμετοχής σε μαζική εκδήλωση. Συγκεκριμένα στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε, δήλωσαν συμμετοχή και παρευρέθησαν 380 άτομα ενώ ο μέγιστος αριθμός που είχε φιλοξενήσει ποτέ η Λέσχη ήταν τα 270 άτομα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την άριστη ποιότητα του φαγητού και την ποσότητα η οποία ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. ''Πρώτο και δεύτερο πιάτο αρίστης ποιότητας με τυριά, σαλάτα, βασιλόπιτα και φρούτα δεν θα τα βρεις πουθενά με 10 ευρώ'' ακούσαμε να συζητάνε αρκετοί οι οποίοι απόλαυσαν την υπέροχη φιλοξενία της Λέσχης.
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Στρατηγός Λεοντάρης τίμησε τόσο το Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ΛΑΦ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους δικαιούχους κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το δώρο που αντιστοιχούσε στο πρωτοχρονιάτικο φλουρί της βασιλόπιτας, κέρδισε ο Ταξίαρχος Επιτελάρχης του ΑΤΑ ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.