Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

O Κόουτς της ΛΑΦ Λάρισας


Έχει αναβαθμίσει τη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας στο μέγιστο βαθμό. Ποιοτικό φαγητό σε ικανοποιητικές ποσότητες με άριστη εξυπητέρηση από το προσωπικό είναι ο στόχος του τον οποίο έχει πετύχει με το παραπάνω.
Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Διοικητή της ΛΑΦ Λάρισας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, τον ''κόουτς'' της λέσχης κατά το Στρατηγό Λεοντάρη, ο οποίος μαζί με το προσωπικό του διατηρεί τη Λέσχη στην εντέλεια. Είτε πρόκειται για την θερινή λέσχη στην πισίνα της 1ης Στρατιάς είτε για τη χειμερινή, η ΛΑΦ αποτελεί το κόσμημα του σχηματισμού και αυτό χάρη στο Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου.
Προχθές παραμονή πρωτοχρονιάς ο Διευθυντής με την ομάδα του έσπασαν όλα τα ρεκόρ συμμετοχής σε μαζική εκδήλωση. Συγκεκριμένα στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε, δήλωσαν συμμετοχή και παρευρέθησαν 380 άτομα ενώ ο μέγιστος αριθμός που είχε φιλοξενήσει ποτέ η Λέσχη ήταν τα 270 άτομα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την άριστη ποιότητα του φαγητού και την ποσότητα η οποία ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. ''Πρώτο και δεύτερο πιάτο αρίστης ποιότητας με τυριά, σαλάτα, βασιλόπιτα και φρούτα δεν θα τα βρεις πουθενά με 10 ευρώ'' ακούσαμε να συζητάνε αρκετοί οι οποίοι απόλαυσαν την υπέροχη φιλοξενία της Λέσχης.
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Στρατηγός Λεοντάρης τίμησε τόσο το Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ΛΑΦ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους δικαιούχους κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το δώρο που αντιστοιχούσε στο πρωτοχρονιάτικο φλουρί της βασιλόπιτας, κέρδισε ο Ταξίαρχος Επιτελάρχης του ΑΤΑ ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: O Κόουτς της ΛΑΦ Λάρισας
O Κόουτς της ΛΑΦ Λάρισας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqynE5IUdtMRfBVqOw6Lrg3v_jmAqe3C9vGUiQzzu_i2yMQiy9jjMLuJe4yF4h2FXAFh1Gi4lty5FawcDcAr_rc9q31NPjp9_-apyMdxrRIFqVIcm4RGDVf-DblR3ZtlLa79znoUfWjI2U/s640/333.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqynE5IUdtMRfBVqOw6Lrg3v_jmAqe3C9vGUiQzzu_i2yMQiy9jjMLuJe4yF4h2FXAFh1Gi4lty5FawcDcAr_rc9q31NPjp9_-apyMdxrRIFqVIcm4RGDVf-DblR3ZtlLa79znoUfWjI2U/s72-c/333.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/o.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/o.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy