Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη των Lions Ρόδου σε φυλάκια του νησιού
Όπως κάθε χρόνο, τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Λέσχη LIONS Ρόδου έχει καθιερώσει μια επίσκεψη στα Φυλάκια του στρατού για ευχές και μια συμβολική προσφορά δώρων στους στρατιώτες των Φυλακίων.
Έτσι και φέτος, σε συνεννόηση με το Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Βασίλη Κουκουλομάτη, την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στα Φυλάκια, για τα οποία δόθηκε έγκριση.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα καταστήματα «RΟΝΤΕΟ» του μέλους μας Μιχάλη Φτακλάκη, τα SUPER MARKET  Ι. Σπανός, η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου του μέλους της Νικολάου Μελισσουργού και τα μέλη της Γιώργος και Ευαγγελία Αλεξανδρίδη.
Την αντιπροσωπεία της Λέσχης αποτελούσαν η Πρόεδρος L. Ιωάννα Τσάρπα, ο Γεν. Γραμματέας L.  Ιωάννης Τσιρίμπης και τα μέλη L. Ευαγόρας Νικολάου, L. Αθανάσιος Κοσσιώρης και L. Δημήτριος Παπαντωνίου.
Χάρις στις καλές υπηρεσίες του Άνχη Θόδωρου Τσελιαγκού και του Τχη Μιχαήλ Μιχαλέτου, αλλά και στην υποστήριξη από το Υπασπιστήριο και το 7ο Ε.Γ. της Μεραρχίας, δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο κλίμα επικοινωνίας της αντιπροσωπείας με τους στρατιώτες, που τελείωσε με ευχές και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.