Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

H Πολεμική Αεροπορία κοντά στους πολίτες – Καθαρισμός δρόμων από χιόνια και μεταφορά ασθενή σε νοσοκομείο (βίντεο)


Βγήκαν στους δρόμους τα εκχιονιστικά της 133ΣΜ αποδεικνύοντας πως η Πολεμική Αεροπορία είναι πανταχού παρούσα και έτοιμη να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.
Η Πολεμική Αεροπορία, με την διαρκή της εκπαίδευση και την προετοιμασία που έχει γίνει εδώ και χρόνια έδωσε λύση και στον χιονιά που χτύπησε την χώρα λίγο πριν τις γιορτές. Άυτη την φορά η εκπαίδευση για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε συμβάν το οποίο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την απρόσκοπτη λειτουργία των αεροδρομίων της όμως φάνηκε χρήσιμη στα ορεινά χωριά της Κρήτης.
Στο βίντεο, ιδιαίτερα επίκαιρο την ώρα που έχει κοπεί η χώρα στα δύο απο τα χιόνια, μπορείτε να δείτε εκχιονιστικό της 133 Σμηναρχίας Μάχης να ανοίγει τον δρόμο καθαρίζοντας τα χιόνια που βρίσκονται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Η συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας και σε αυτή την περίπτωση έγινε αμέσως μόλις εκδηλώθηκε σχετικό αίτημα. Έτσι το οδικό δίκτυο των χωριών Τζερμιάδο, Ψυχρό, Καμινάκι, Άγιος Γεώργιος,Κάτω Μετόχι, Άγιος Χαράλαμπος, Πλάτη, Μαγουλάς και Αφρακόντε του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου άνοιξε χάρη στην υπερπροσπάθεια του προσωπικού της 133ΣΜ.
Μάλιστα η σημασία αυτής της συμβολής της Πολεμικής Αεροπορίας φάνηκε λίγο αργότερα όταν επείγον περιστατικό μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο ακριβώς επειδή ήταν ανοιχτοί οι δρόμοι και μπόρεσε να γίνει η μεταφορά του ασθενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.