Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά υλικών με C-130 για το hot spot της Σάμου
Ολοκληρώθηκε η μεταφορά υλικών που μεταφέρθηκαν σήμερα (χθες Σάββατο) το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Σάμου με μεταγωγικό αεροσκάφος Lockheed C-130 Hercules και που πρώτος μετέδωσε το Ράδιο Αρμονία .


Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια (κουβέρτες , ρούχα κλπ) λόγου και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας ,στο κέντρο υποδοχής μεταναστών .

Στο αεροδρόμιο της Σάμου και πριν προσγειωθεί το μεταγωγικό αεροπλάνο ήταν παραταγμένα 4 στρατιωτικά οχήματα του στρατού τύπου stager .

Τελικά τα stager του στρατού μετέφεραν σε δυο (2) δρομολόγια μεγάλα καμπυλωτά πάνελ(προστατευτικά ) που μοιάζουν με μεγάλες σκηνές τύπου ιγκλού.
Τελικός προορισμός των υλικών ήταν ο λόχος στρατηγείου της 79 ΑΔΤΕ (που είναι πολύ κοντά στο κέντρο μεταναστών) και στη συνεχεία θα μεταφερθούν και θα συνομολογηθούν τις επόμενες ημέρες, στο hot spot της Σάμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.