Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ο εξ απορρήτων του Π. Καμμένου Πτέραρχος Θεολόγος Συμεωνίδης''Δεν χρειάζεται να του πεις πολλά, σε βλέπει, σε ''κόβει'' και καταλαβαίνει. Έντιμος και δίκαιος άνθρωπος. Η καλύτερη επιλογή του Πάνου Καμμένου!'' 
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε εν ενεργεία αξιωματικό ο οποίος τον γνώρισε από κοντά και μας το μετέφερε χθες στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης της 1ης Στρατιάς.
Πρόκειται για το Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου και δεξί χέρι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Πτέραρχο ε.α Θεολόγο Συμεωνίδη, για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια όπως το παραπάνω μπορείς να ακούσεις.
Αξιόλογο στέλεχος που άφησε εποχή στο χώρο της ΠΑ γράφοντας τη δική του ιστορία, αφήνοντας ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των ιπταμένων που οι νέες γενιές των πιλότων μνημονεύουν.
Ως Διευθυντής του Στρατιωτικού γραφείου του Π. Καμμένου και ως ο εξ απορρήτων συνεργάτης του, γράφει και εδώ τη δική του ιστορία. Καθαρός και δίκαιος άνθρωπος που δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι να του προσάψεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Υπουργού ο οποίος με τον Πτέραρχο Συμεωνίδη έχει «το κεφάλι του ήσυχο» αλλά και την εκτίμηση των υφισταμένων του και όλων όσων τυχαίνει να τον γνωρίσουν.
Ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους μας να τον δούμε και πάλι από κοντά στην χθεσινή παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Με τη σεμνότητα που τον διακρίνει συνομίλησε εγκάρδια και φιλικά με όλους όσους τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν και δεν ήταν λίγοι. 
Στη φωτό του kranosgr, διακρίνεται έχοντας δίπλα του τον Λαρισαίο Πτέραρχο, Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρη Πρεζεράκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.