Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ο εξ απορρήτων του Π. Καμμένου Πτέραρχος Θεολόγος Συμεωνίδης



''Δεν χρειάζεται να του πεις πολλά, σε βλέπει, σε ''κόβει'' και καταλαβαίνει. Έντιμος και δίκαιος άνθρωπος. Η καλύτερη επιλογή του Πάνου Καμμένου!'' 
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε εν ενεργεία αξιωματικό ο οποίος τον γνώρισε από κοντά και μας το μετέφερε χθες στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης της 1ης Στρατιάς.
Πρόκειται για το Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου και δεξί χέρι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Πτέραρχο ε.α Θεολόγο Συμεωνίδη, για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια όπως το παραπάνω μπορείς να ακούσεις.
Αξιόλογο στέλεχος που άφησε εποχή στο χώρο της ΠΑ γράφοντας τη δική του ιστορία, αφήνοντας ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των ιπταμένων που οι νέες γενιές των πιλότων μνημονεύουν.
Ως Διευθυντής του Στρατιωτικού γραφείου του Π. Καμμένου και ως ο εξ απορρήτων συνεργάτης του, γράφει και εδώ τη δική του ιστορία. Καθαρός και δίκαιος άνθρωπος που δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι να του προσάψεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Υπουργού ο οποίος με τον Πτέραρχο Συμεωνίδη έχει «το κεφάλι του ήσυχο» αλλά και την εκτίμηση των υφισταμένων του και όλων όσων τυχαίνει να τον γνωρίσουν.
Ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους μας να τον δούμε και πάλι από κοντά στην χθεσινή παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Με τη σεμνότητα που τον διακρίνει συνομίλησε εγκάρδια και φιλικά με όλους όσους τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν και δεν ήταν λίγοι. 
Στη φωτό του kranosgr, διακρίνεται έχοντας δίπλα του τον Λαρισαίο Πτέραρχο, Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρη Πρεζεράκου.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ο εξ απορρήτων του Π. Καμμένου Πτέραρχος Θεολόγος Συμεωνίδης
Ο εξ απορρήτων του Π. Καμμένου Πτέραρχος Θεολόγος Συμεωνίδης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_KYENm34vQ-O7dd9fOAHTGhZLE3OoIHEiBHqUy2zIWd1ip6_PsL-pHD15OsQg3vrspGCxrdB_RivIlfOY7Lm9yQ_AJUz1DozVOr3eHBGa1SUNqxXQBzxBJRFUnLQgNLzbdemBcgWseKg/s640/DSC01368.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_KYENm34vQ-O7dd9fOAHTGhZLE3OoIHEiBHqUy2zIWd1ip6_PsL-pHD15OsQg3vrspGCxrdB_RivIlfOY7Lm9yQ_AJUz1DozVOr3eHBGa1SUNqxXQBzxBJRFUnLQgNLzbdemBcgWseKg/s72-c/DSC01368.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_950.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_950.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy