Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Τα παραδοσιακά κάλαντα της ΣΜΣ της ΔΙΚΕ που εντυπωσίασαν τις αρχές της Τρίπολης

Τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε η Στρατιωτική Μουσική στις αρχές της Τρίπολης και κέρδισε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά αποδεικνύοντας ότι η Στρατιωτική Μουσική δεν μένει απλά σε ένα απλό ρεπερτόριο.


Μέσα στο χιόνι αυτή τη φορά αφού η Τρίπολη ήταν ντυμένη στα λευκά.

Κάλαντα Χίου, Ικαρίας, Κεφαλλονίτικα αλλά και τοπικά ακούστηκαν στα κτίρια των αρχών της Τρίπολης και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτό που άκουσαν.

Τη διεύθυνση είχε ο Υποδιοικητής της Στρατιωτικής Μουσικής Αμπατζής Αλέξιος .

Τα κάλαντα είπαν σε 11ο ΣΠ, Πυροσβεστική, Οίκο Τυφλών, Γηροκομείο, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, 411 Στρ Νοσ,  Αστυνομία, 124 ΠΒΕ, Επισκοπείο, Δημαρχείο, Αντιπεριφερειαρχη , Περιφέρεια και ΔΙΚΕ.


Οι πολίτες στο δρόμο έσπευδαν να τους ευχηθούν μιας και η αγάπη που δείχνουν στην στρατιωτική μουσική όταν την βλέπουν στην πόλη είναι μεγάλη.

Αυτό που συγκίνησε τους μουσικούς ήταν ο Οίκος Τυφλών όπου η υπεύθυνη τους είπε "Ευχαριστούμε τον στρατό για όλα όσα κάνει για μας που είναι πάντα κοντά μας." αλλά και στο Δεκάζειο Γηροκομείο όπου οι τρόφιμοι τραγούδησαν τα κάλαντα και έδιναν τις ευχές τους στην Στρατιωτική Μουσική που δεν τους ξέχασαν μια τέτοια μέρα.

Τέλος στο κτίριο της ΔΙΚΕ μετά το τέλος των καλάντων ο Διοικητής ΔΙΚΕ Υποστράτηγος Βασίλειος Δοκμετζόγλου ανέφερε στην ομιλία του τα αμέτρητα χιλιόμετρα της στρατιωτικής μουσικής και τον ζήλο που δείχνουν τα στελέχη καθημερινά στην δουλειά τους αλλά και τον απίστευτο αριθμό νεοσύλλεκτων που είχε το 2016 η ΔΙΚΕ στα κέντρα της. Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό του, τόνισε την σημαντικότητα της προσφοράς τους από τον στρατιώτη , Υπαξιωματικό μέχρι τον Αξιωματικό και ευχήθηκε Καλή Χρονιά.κ

 
Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.