Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Δημοσκόπηση στη ΕΑΑΣ Τρικάλων για το νέο Δ.Σ


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 20  ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ.:  2431029376-  FAX.:  2431029376
Ιστοσελίδα: eaastrikalon.blogspot.gr 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΜΕΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
  
  1. Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ, (πρακτικό υπ’ αρίθμ 47/19 Δεκ 16),  θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά Δημοσκόπηση για την προτίμηση μελών Τοπικού Συμβουλίου, σε προαιρετική βάση για τα Παραρτήματα που επιθυμούν. Η Δημοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί κατά το ίδιο χρόνο (ημερομηνία και ώρες) με τις εκλογές της ΕΑΑΣ στις 19 Φεβ. 2017, απ’ τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, σε ξεχωριστή κάλπη (υποχρεωτικά) και παραβάν (δυνητικά), (ειδικά για την μυστική δημοσκόπηση). Η δημοσκόπηση θα είναι προαιρετική για τα μέλη των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ που θα διενεργήσουν αυτή τη διαδικασία. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα αποδοθούν απ’ τις εφορευτικές επιτροπές των παραρτημάτων, στην Κ.ΕΦ.Ε. της ΕΑΑΣ σε δεύτερο χρόνο μετά από τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΑΑΣ.
  2. Το αποτέλεσμα της πραγματοποιηθείσας δημοσκοπήσεως που θα αναδείξει την προτίμηση των Μελών για τους επιθυμούντες να συμμετέχουν στο  Τ.Σ. του παραρτήματος, θα τεθεί στη διάθεση του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ, που θα αναδειχθεί από τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2017, ως βοήθημα για να ληφθεί υπόψη στην επιλογή των νέων μελών των ΤΣ των Παραρτημάτων σύμφωνα με το (α) σχετικό και ουδόλως θα δεσμεύει αυτό ως προς τη λήψη αποφάσεως.
  3. Οι υποψήφιοι για μέλη του ΤΣ Παραρτήματος θα πρέπει:
α)        Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ε.Α.Α.Σ., να διαθέτουν Δελτίο Ταυτότητας της Ενώσεως και να είναι μόνιμοι κάτοικοι του αντίστοιχου Παραρτήματος.
β)        Να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην Γραμματεία του  Παραρτήματός μας (πρωινές ώρες),  μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2017. 
                                                                   Για το Τ.Σ Παραρτήματος
                                                               Υπλγός ε.α Στέφος Ευάγγελος
                                                                        Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.