Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Το πιο εντυπωσιακό βίντεο του ΓΕΣ από την ΧΧΙ ΤΘΤ ''ΠΙΝΔΟΣ''


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που αφορά την επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας ''ΠΙΝΔΟΣ'', αποδέσμευσε το ΓΕΣ και έδωσε στη δημοσιότητα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός.
Πλάνα από drone από τα χιονισμένα Θρακιώτικα τοπία όπου τα άρματα της Ταξιαρχίας εκπαιδεύονται επιτυχώς σε ακραίες καιρικές συνθήκες, συνθέτουν το πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο.
Να θυμίσουμε ότι η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία ''ΠΙΝΔΟΣ'', σε έκτακτη αξιολόγηση άμεσης ετοιμότητας που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, πέρασε με ''Άριστα'', αφού διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Σχηματισμού, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό.
Πριν από λίγους μήνες όπως είχε δημοσιεύσει και το kranosgr EΔΩ, η Ταξιαρχία ΠΙΝΔΟΣ είχε αντιμετωπίσει σε άσκηση και πάλι με επιτυχία,  επεισόδια επιθετικού ελιγμού κατά τη διάβαση κωλυμάτων και διάσπασης εχθρικής αντιαρματικής τάφρου.
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.