Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Πως υποδέχθηκαν οι συμμαθητές του τον Αντγο Δημ. Μπίκο στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης


Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι συμμαθητές της τάξεως '83 της ΣΣΕ, το νέο Διοικητή του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο.

Μετά το τέλος της τελετής παράδοσης - παραλαβής και εφόσον οι υποχρεώσεις του νέου διοικητή είχαν για λίγο ''κοπάσει'',  επισκέφθηκε τους συμμαθητές του που τον περίμεναν στην αίθουσα της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης για να τον συγχαρούν από κοντά.

Η συγκίνηση του νέου Σωματάρχη ήταν έκδηλη για τους ανθρώπους που δέθηκε μαζί τους από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη Σχολή Ευελπίδων και οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή.

Εκεί βρέθηκε για λίγο και ο νέος Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς και ο υποδιοικητής του σχηματισμού Υποστράτηγος Γρηγοριάδης.

Ήδη η τάξη '83 έχει όπως μαθαίνουμε άλλες δύο προσκλήσεις από εν ενεργεία συμμαθητές τους για μάζωξη. Η μία αφορά πρόσκληση του Στρατηγού  Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη και η δεύτερη του Διοικητή του Δ΄ΣΣ Αντγου Γεώργιου Καμπά ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα οργανώσει και tour στον Έβρο. Από τα νότια δεν έχουμε ακούσει να συζητούν ότι υπάρχει προς το παρόν κάποια πρόσκληση, αλλά ίσως να μην έχει πέσει στην αντίληψή μας.

Δείτε το βίντεο από τη συγκέντρωση που κατέγραψε το kranosgr ως ''επίτιμο μέλος'' (όπως θεωρείται από την τάξη ΄83), της οποίας και θα αναλάβει τη χορηγία επικοινωνίας με τον όρο συνεργάτης σε θέματα τάξης να είναι το εξαίρετο μέλος Γιάννης Ατματζίδης. 

Δείτε βίντεο και φωτό:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.