Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Φωτό από την τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης Γ'ΣΣ


Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα του Γ'ΣΣ στη Θεσσαλονίκη, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του σχηματισμού.
Ο μέχρι σήμερα Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Αντγος Δημήτριος Μπίκος παρέλαβε τη διοίκηση του σχηματισμού από το νέο Αρχηγό Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
Δείτε φωτό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.