Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση ΕΑΑΣ Λάρισας1.Μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΑΑΣ της 11ης Ιαν 2017,στις εκλογές της 19ης Φεβ 2017 να πραγματοποιηθεί και Δημοσκόπηση με τοποθέτηση και δεύτερης κάλπης για τα ΤΣ των Παραρτημάτων, σε προαιρετική βάση για τα Παραρτήματα που επιθυμούν,
                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ 
     Ότι, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΤΣ/Παρατήματος Λάρισας
                                      ΔΕΝ
θα τοποθετηθεί κάλπη για Δημοσκοπική εκλογή του ΤΣ του Παραρτήματος στις εκλογές της 19ης Φεβ 2017.
  2. Για το ΤΣ/Πραρτήματος ΕΑΑΣ Λάρισας 
         α. Η απόφαση του ΔΣ, είναι σεβαστή.
    β. Η Δημοσκοπική εκλογή δεν προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και παν μη προβλεπόμενο από τον Νόμο, από το ΤΣ δεν υλοποιείται, από τη στιγμή μάλιστα που είναι και προαιρετικό.
Αντγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης, Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.