Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ποιος ήταν ο κυρίαρχος των κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος των κρίσεων; Χωρίς αμφιβολία ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης. Όχι δεν υπήρχε φυσικά θέμα παραμονής  στη θέση του. Είναι κερδισμένος,γιατί όπως λένε όσοι γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, οι κρίσεις που ξεκίνησαν στις ΕΔ φέρουν την υπογραφή του.
Οι πηγές του Militaire.gr αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι επιλογές που έγιναν είναι εισηγήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ που ο ΥΕΘΑ επικύρωσε.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ μετά από 16 μήνες θητείας έχει επιβάλλει πλέον τις δικές του επιλογές σ΄ όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας. Αυτό είναι θετικό αλλά οπωσδήποτε αυξάνει και το ρίσκο του για τις επιλογές που έγιναν. Ο Ναύαρχος Αποστολάκης ως Α/ΓΕΝ κυρίως,αλλά και ως Α/ΓΕΕΘΑ έχει δείξει ότι δεν διστάζει να ρισκάρει. Η υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει το ρητό που θέλει τους τολμηρούς να ευεργεντούνται και από την τύχη.
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του ΥΕΘΑ αλλά και του πρωθυπουργού τον οποίος κατά καιρούς ενημερώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.