Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Κοπή της Βασιλόπιτας Παραρτήματος ΕΑΑΣ Κατερίνης


Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Παραρτήματός μας η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Μποτόπουλο, ο  Υπδκτής της 24ης Ταξιαρχίας, ο Πρόεδρος των Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας , εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης, η πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Κατερίνης  και αρκετά μέλη του Παραρτήματος.

Μετά την ευλογία του πατέρα Μιχαήλ όλοι μαζί ευχηθήκαμε  όπως το 2017 να είναι ΄΄λίγο καλλίτερο  από το 2016 ΄΄.

Μεταξύ των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν και την κοπή της βασιλόπιτας άρχισαν οι αλληλοεκατέρωθεν ευχές !!!

Ευχόμαστε από καρδιάς και του χρόνου να είμαστε γεροί και δυνατοί και πάλι να ξανακόψουμε την πίτα μας. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους μας .

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση !!!

Ο τυχερός που βρήκε το ΄΄φλουρί ΄΄ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.