Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Άδειες μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού


Μετά την τελευταία συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, όπως ήδη εγνώσθη, ο κ. ΥΕΘΑ αναμένει από την Ομοσπονδία μας προτάσεις και απόψεις για την υπουργική απόφαση περί αδειών του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού. Η Ομοσπονδία επεξεργάζεται ήδη το κείμενο και τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει τις προτάσεις της, όπως ζητήθηκε. Παρακαλούνται όλες και όλοι οι συνάδελφοι να απευθυνθούν στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, μέλη της ΠΟΕΣ, προκειμένου και μέσα στην επόμενη βδομάδα να καταθέσουν τυχόν προτάσεις - απόψεις τους. Από τη συμμετοχή σας κρίνεται η διαμόρφωση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.