Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Τι συνέβη στο νοσοκομείο κατά την εισαγωγή του Υπουργού Αμύνης;

Ένα απρόσμενο – τυπικό – «εμπόδιο» αντιμετώπισε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κατά την διαδικασία εισαγωγής του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην αριστερή ωμοπλάτη του στο σημείο που αυτή ενώνεται με την κλείδα.

Όταν ο υπουργός έφτασε στην «υποδοχή» όπου έπρεπε να δηλωθούν τυπικώς τα στοιχεία του (όνομα-επώνυμο, επάγγελμα, ασφαλιστικός φορέας και ΑΜΚΑ) για να γίνει η εισαγωγή, διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε…ξεχάσει το βιβλιάριο υγείας του!

Επικράτησε στιγμιαία αμηχανία, η οποία – συμφώνως με τις πληροφορίες – λύθηκε με την άμεση μετάβαση κάποιου από την ακολουθία του στο σπίτι του για να το πάρει, ενώ βεβαίως ο υπουργός εισήχθη για τις πρώτες γενικές προεπεμβατικές εξετάσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.