Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Έφτασαν τα πρώτα μηχανήματα του Δ' ΣΣ στο Δήμο Παγγαίου
Στον Δήμο Παγγαίου έφθασαν στρατιωτικές δυνάμεις, μαζί με μηχανήματα, ώστε να συνδράμουν στο έργο των υπαλλήλων για τον αποχιονισμό των δημοτικών διαμερισμάτων.
Τις δυνάμεις του στρατού υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Μποσμπότης και Κώστας Τσάκαλος, οι οποίες συνοδεύονταν από έναν εκσκαφέα κι ένα γκρέϊντερ, τα οποία αυτή την ώρα επιχειρούν σε Κοκκινόχωμα και Αμισιανά, τόσο στις συνοικίες, όσο και για να ανοίξουν οι δρόμοι προς τις κτηνοτροφικές μονάδες των δύο οικισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.