Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της ΕΑΑΣ Λάρισας (Φωτό - Βίντεο)


Με  την παρουσία του νέου Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, πολιτικών και  θρησκευτικών αρχών της πόλης και της περιοχής, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη ΛΑΦ Λάρισας, η ετήσια συνεστίαση του παραρτήματος αποστράτων της ΕΑΑΣ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών,  με τη βράβευση αριστούχων μαθητών τέκνων μελών του παραρτήματος και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος και συνεχίστηκε με άφθονο κέφι και χορό από τους παρευρισκόμενους.
Στα ξεχωριστά της βραδιάς ο συγκινητικός χαιρετισμός του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη οικογένεια των αποστράτων στην οποία όλοι οι εν ενεργεία κάποια στιγμή θα ενταχθούν, ενώ τελείωσε το χαιρετισμό του με ένα ρητό από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη που δείχνει την φιλοσοφία του για τον τρόπο που πορεύεται ως εν ενεργεία Ανώτατος Αξιωματικός, ''Τους πεζούς χαιρέτα όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις''.
Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ο συμπατριώτης μας και συμμαθητής του Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Στρατηγός Κωτούλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.