Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Όλη η οικογένεια υπηρετεί την πατρίδα!
Παρουσία των μελών της οικογενείας του, παρέδωσε προχθές ο Υποστράτηγος κ. Βασίλης Κουκουλομάτης τη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ στον Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα τα μέλη της οικογένειας «υπηρετούν» την πατρίδα μας!

Συγκεκριμένα εκτός από τον Υποστράτηγο, και η σύζυγός του ανήκει στους ένστολους όπως επίσης και οι δύο γιοι τους οι οποίοι είναι σημαιοφόροι του Πολεμικού Ναυτικού!

Λίγο η θυγατέρα της οικογενείας διαφοροποιείται- για την ώρα- και αυτό λόγω … ηλικίας, αφού είναι ακόμη μαθήτρια!

Ελ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.