Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΑΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε  την Πέμπτη 27/1/17 το Τ.Σ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ν. Καρδίτσας στο κατάμεστο από μέλη γραφείο της. Την πίτα ευλόγησε  εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου και τυχερός της κοπής ήταν ο Υδκτης του Κ.Ε.ΣΝ Τχης (ΠΖ) Νάκος Ηλίας. Στο τέλος της σεμνής εκδήλωσης βραβεύτηκαν με χρηματικούς επαίνους  από το Γενικό Επιτελείο Στρατού παιδιά των ε.α Αξιωματικών του Ν.Καρδίτσας που πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2014-15.Με την παρουσία τους τίμησαν την παραπάνω εκδήλωση σύσσωμα το Τ.Σ της Ε.Α.Α.Σ/Παράρτημα Ν.Τρικάλων και το Δ.Σ της Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.