Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη της ΕΑΑΣ Καστοριάς στο φυλάκιο Ιεροπηγής
Στις  12 του Γενάρη ο Πρόεδρος και μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Καστοριάς επισκέφτηκαν το Ε.Φ. Ιεροπηγής  (στα Ελληνοαλβανικά σύνορα) , στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης δόθηκαν  δώρα στους ακρίτες μας , αντηλλάγησαν ευχές  και  τονίστηκε το μέγεθος της προσφοράς των άγρυπνων φρουρών των συνόρων μας ιδιαίτερα τώρα , κατά την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.