Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Η Πεζοναύτης Συγγραφέας Άννα Κορτέση


Έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο. Πρόκειται για την Πεζοναύτη Επαγγελματία Οπλίτη Άννα Κορτέση που υπηρετεί στη Λάρισα.

Συγγραφέας διηγημάτων και παραμυθιών η Άννα είναι ένα από τα βασικότερα στελέχη του εθελοντισμού στη Λάρισα έχοντας αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή της.

Μητέρα ενός μικρού παιδιού βρίσκει το χρόνο μετά την υπηρεσία και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις να συγγράψει βιβλία, τα έσοδα των οποίων διατίθενται όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης θα την δει κάποιος στους δρόμους της Λάρισας να συνοδεύει Α.μ.Ε.Α όπως προχθές που έκανε συντροφιά στη μητέρα της Άσπας η περίπτωση της οποίας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.Πριν λίγο καιρό ένα από τα πολλά της βιβλία με τίτλο ''Μεταξύ σοβαρού και αστείου'' έκανε μεγάλη επιτυχία και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο αγαπημένο «παιδί» των Α.Μ.Α.Ν., Βασίλη Πιπέρη για να μπορέσει να συνεχίσει τις θεραπείες του μετά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με παιδικά παραμύθια και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν όλα στο ''ΚΡΙΚΚΕΙΟ'' ορφανοτροφείο θηλέων της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου.
Μία άλλη πτυχή στη ζωή της Άννας Κουρτέση είναι η αγάπη της για τα όπλα. Αθλήτρια της σκοποβολής με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, επέλεξε να ακολουθήσει τη στρατιωτική καριέρα υπηρετώντας στους Πεζοναύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.