Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στα παιδιά του Ορφανοτροφείου "Η Μέλισσα"

Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης πλημμύρισε με αγάπη και παιδικά χαμόγελα.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας συνεχίζοντας τη στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”, υποδέχτηκε τα παιδιά της στέγης σε ένα Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης.
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Μέλισσας» αντάλλαξαν ευχές και δώρα και προσέφεραν όλη τους την αγάπη στα παιδιά. Μαλίστα, τα παιδιά είχαν ετοιμάσει κάποιες όμορφες ζωγραφιές και τις προσέφεραν στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας.
Τι είναι όμως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”;
Είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν. Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας θα συνεχίσει και το 2017 να είναι αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων της στέγης και καλεί όλους να βοηθήσουν την «Μέλισσα» στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.