Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Νέος Αρχηγός της ΕΦ ο Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης

Νέος Αρχηγός της ΕΦ στην Κύπρο αναλαμβάνει και επίσημα ο μέχρι πρότινος Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του σχηματισμού έχει προτείνει στον ΥΠΑΜ της Κύπρου τον Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη για τη θέση του Αρχηγού. ''Έχετε μόλις ενάμιση μήνα να ξεκουραστείτε Στρατηγέ διότι είστε εσείς που πρότεινα για τη θέση του νέου αρχηγού'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.
Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης που θα αντικαταστήσει τον ερχόμενο Μάρτιο τον Αντιστράτηγο Γεώργιο  Μπασιακούλη, είναι ένας άριστος αξιωματικός, εξαίρετος οικογενειάρχης και πάνω από όλα Άνθρωπος ο οποίος δεν ξεχνά κυρίως όλους όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν. Χαρακτηριστική είναι η φωτό με τον μέχρι πρότινος Επιτελάρχη του και νέο Στρατηγό Διοικητή του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, τον οποίο παρουσίασε στον υπουργό ως τον κύριο συνεργάτη του στο δύσκολο έργο της 1ης Στρατιάς. Έργο δύσκολο που ο Αντιστράτηγος  αφού τράβηξε πολλά έφερε επάξια εις πέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.