Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ταξίδι Καμμένου στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με ανθρώπους του επιτελείου του Τραμπ
Ο Πάνος Καμμένος αναχωρεί την Τετάρτη για τις ΗΠΑ. Το ταξίδι αποκάλυψε στην εκπομπή  του στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος είπε ότι ο ΥΕΘΑ θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους του επιτελείου Τράμπ, ενώ θα συναντήσει και τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.
«Το ταξίδι του κ. Καμμένου είναι προπομπός εξελίξεων, διότι πλέον το ΔΝΤ θα πάρει εντολές από το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και η βαρύτητα αυτού του ταξιδιού έχει ιδιαίτερη σημασία», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.