Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Ποιο ήταν το δώρο-έκπληξη του Αρχηγού ΓΕΣ στον πρώην Διοικητή ΑΣΔΕΝ;


Αποκλειστικό του Στρατιωτικού Συντάκτη Λεωνίδα Μπλαβέρη
 
Είναι γνωστό ότι η «φιλοσοφία» των αξιωματικών των τεθωρακισμένων διαφέρει ως προς την αντίστοιχη των υπολοίπων συναδέλφων τους του Στρατού Ξηράς, διακρινόμενοι για την «ταχύτητα ενεργείας» και την «πρόκληση εκπλήξεως»!

Τα δύο αυτά στοιχεία χρησιμοποίησε ο προερχόμενος από το Όπλο του Ιππικού – Τεθωρακισμένων νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να τιμήσει με ένα «προσωπικό» δώρο – ως είθισται – πέραν της τυπικής πλακέτας με τον θυρεό του ΓΕΣ τον πρώην πλέον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλος, κατά την τελετή παραδόσεως-παραλαβής καθηκόντων που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα.
Έτσι λοιπόν όντας φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού αμφότεροι, ο νέος Αρχηγός πρόσφερε στον απερχόμενο στρατηγός μία ….φανέλα του Πρίντεζη της ομάδος μπάσκετ του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες του Θρύλου προς τιμήν του!
Ασφαλώς ο Αρχηγός «αιφνιδίασε» (πολύ) ευχάριστα τον «ομόδοξο» πρώην πλέον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.