Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΕΑΑΑ Λάρισας
Το Σάββατο, 21-1-2017 πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή, περισσότεροι από 300 ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχο (Ι) κ. Χαράλαμπο Συμεών Ψιμούλη, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και το βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης από κοινού με τον πατήρ Σέργιο, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους προαναφερθέντες που απηύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και συνάδελφος Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ως εκπρόσωπος του Στρατηγού 1ης Στρατιάς ο Σμχος (Ι) Χριστόφορος Κατσίδης, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κων/νος Καραμεσίνης, ο Υδκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο Δκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, Ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Ευάγγελος Οικονόμου, Ο Δκτης Μ. ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων αποστράτων.
Το ΔΣ αίσθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:
α. Το Δκτη της 110 ΠΜ, Σμχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη
β. Τον πρόεδρο της λέσχης Αξκων της 110 ΠΜ Σγο Αλέξανδρο τζερεμέ.
γ. Το Υπσγο Νικόλαο Ντάτη.
δ. Όλο το μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό της λέσχης.
ε. Τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για τη συμμετοχής τους.
ΥΓ. Το φλουρί βρήκε ο συνάδελφος Ασμχος ε.α. Καραμπούζης Ευάγγελος.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.