Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στην ΑΔΙΣΠΟ


Την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης. 
Απευθυνόμενος στους σπουδαστές της 14ης εκπαιδευτικής σειράς, αναφέρθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, καθώς και στις προκλήσεις που αυτό θέτει, εστιάζοντας στο ρόλο και στην παρούσα κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε ειδική μνεία στην κοινωνική διάσταση του έργου των ΕΔ αλλά και στην εξωστρέφεια που αυτές αναπτύσσουν διεθνώς, τόσο με την συμμετοχή σε επιχειρήσεις / αποστολές διεθνών οργανισμών όσο και με την υλοποίηση ενεργής στρατιωτικής διπλωματίας.
Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισήμανε την απαίτηση αναδιοργάνωσης των ΕΔ και τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω η αποτελεσματικότητα τους.
Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε, στα μέτρα μέριμνας που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται να υλοποιηθούν για το προσωπικό των ΕΔ, και στην ολιστική προσέγγιση που υιοθετείται για την επανεξέταση του συνολικού πλαισίου εκπαίδευσης του προσωπικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.