Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Λαμπερό το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη ΛΑΦ ΛάρισαςΛαμπερό ήταν και φέτος το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που πραγματοποιήθηκε  στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, παρουσία του Στρατηγού  Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντγου Ηλία Λεοντάρη, του Επιτελάρχη Υποστρατήγου Δημητρίου Μπίκου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου, του Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γεώργιου Κατσιαντώνη, πολιτικών αρχών, αξιωματικών, υπαξιωματικών στελεχών του σχηματισμού και μέλων της Ενώσεως Αποστράτων με τον Πρόεδρο της Αντγο Σπύρο Τσιρώνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.