Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Το Θέμα των ΕΥ-ΥΓ (Ειδικής Καταστάσεως) στη Βουλή των Ελλήνων


Το θέμα που απέστειλε η  Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) στους Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της Θεσσαλίας, με το υπ. Αριθμ.  14/28 Νοε 2016 έγγραφο, αναδεικνύει με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Πρόσφατα σε Μονάδα – Υπηρεσία της Περιφέρειας  Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μέλη της Ενώσεώς μας, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των ΕΥ – ΥΓ (Ειδικής Καταστάσεως), τοποθετήθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, σε ΤΟΣΚΕΔΠ (Χώρους φιλοξενίας προσφύγων).

Με σημερινή του Ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος θέτει την ερώτηση με θέμα: «Σκάνδαλο κοινωνικών διαστάσεων η εκτέλεση υπηρεσίας από μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ (Ειδικής Καταστάσεως) σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων».

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης του Βουλευτή:

 
Attachments:
Download this file (ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.pdf)ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.pdf[ ]85 kB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.